Cautare

61989 de rezultate pentru "feraru nicolaspalare de bani in cazinoul din cluj" (5.42 secunde)
- Cand nu are bani, mananca legume salbatice acasa. Cand are bani, mananca aceleasi legume salbatice intr-un restaurant pretentios. - Cand nu are bani, merge pe bicicleta. Cand are bani, merge pe bicicleta de camera. - Cand nu are bani, alearga ca sa-si castige painea.
18 si 26 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 8,10, si 21 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 1, 12, 16 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 10 si 20 iunie, 13, 26 Zile norocoase pentru bani: ... 15 iunie si 16 iunie Zile norocoase pentru bani:
In aceste zile, preschimbarea leilor vechi a devenit o adevarata aventura pentru craioveni. De la 1 ianuarie, majoritatea magazinelor din oras nu mai accepta plata cu moneda veche, sucursala BNR nu mai are casierii de ani buni, iar unele banci fac astfel de servicii doar pentru clientii fideli.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne intoarcem in direct cu presedintele Romaniei, ii voi adresa intrebarile dumneavoastra. ... Ne intoarcem in cateva minute.
Cu toate ca ar fi trebuit sa primeasca bani vechi pana la sfarsitul acestei luni, nu toti comerciantii respecta aceasta regula. Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. ... Tot ce producem consumam si mai imprumutam pentru consum 8-9 miliarde de euro anual. ... O spun ca un semnal de alarma.
Denominarea este opusul nominarii petrecute in peste cincisprezece ani postrevolutionari cind aceleasi zerouri au fost lipite de leu ca o consecinta a anilor inflationisti cind, pentru a-si ascunde neputinta, variile guverne tipareau in prostie bancnote cu tot mai multe zerouri dar cu valoare tot mai mica.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
- Cum ati plecat din tara? De ce? ... In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
Guvernul Ponta vrea TVA redus la alimentele de baza Social democratul Ilie Sarbu a declarat Vineri ca este de acord cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza. "Eu am avut un proiect cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza. A si trecut prin Senat, dar s-a blocat in Camera.
Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori. In schimb, conditiile oferite comerciantilor au adus o bila neagra Galatiului.
Statul roman a incasat de la Ford pentru Daewoo Automobile Romania doar 122% din cat facea fabrica de autoturisme din Craiova la momentul privatizarii.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16.
google-analytics.com